“Люблю читати про те, скільки тепер коштує людині прожить”

image
8 Лютого 2019, 12:52
Поділитися:

“Люблю читати про те, скільки тепер коштує людині прожить”
Автор Visnik, Опубліковано: Лютий 8th, 2019

Микола Клименко

Микола Клименко, 59 років, с. Строкова:

Скільки років ви читаєте нашу газету?

– Із 1979 року. Після закінчення агрономічного технікуму приїхав працювати в село бригадиром. Був депутатом районної ради чотирьох скликань, то районку читав постійно від першої до останньої сторінки. Зараз так само. Якби вона виходила хоч би і тричі на тиждень, то перечитував би від початку до кінця, бо мені цікаво все, що пишете.

Які публікації останнього часу вам запам’яталися?

– Передусім про медичну реформу, що робиться в наших лікарнях, як забезпечують ліками такі категорії як я: в мене ІІ група інвалідності, переніс операцію на серці. Люблю читати про ціни на базарі, про тарифи, словом, скільки тепер коштує людині прожить. Про відкриття церкви на Підварках була інтересна стаття. І про спорт читаю кожну замітку. Навіть про політику: розумію, що то все агітація і реклама, та читаю і думаю собі: а хто більше пообіцяє?

Які зауваження та пропозиції як читач ви б висловили?

– Я багато років працював в аграрному секторі, то цікаво, як зараз розвиваються господарства – аби про це писали більше. І про соціальний захист пенсіонерів та інвалідів, які живуть не тільки в місті, а і в селах району.

Які проблеми вас особисто хвилювали останнім часом?

– Минулого літа, в мене померла дружина Надія. Є дві дочки, але одна живе в місті, друга – в Дем’янцях. Провідують, але в них свої сім’ї, турботи. А я зостався у хаті сам, то мушу звикати до такого життя.

Джерело: Вісник Переяславщини