Ліцей «Основа» наступного року отримає укриття

image
8 Грудня 2022, 13:33
Поділитися:

На початку навчального року з’ясувалося, що не в усіх навчальних закладах Борисполя можна обладнати укриття для дітей. ДСНС висуває вимоги, які частина закладів виконати не змогла. Серед тих, кому не пощастило — ліцей «Основа». Заклад має велике підвальне приміщення, але лише один вхід до нього. Через це працювати він може лише в дистанційному режимі.

Капітальні видатки з бюджету заборонені, а самотужки зробити ще один вихід із підвального приміщення місто не може. Тому довелося шукати допомогу.

«За ініціативи управління освіти і науки, за допомогою області ми розпочали співпрацю з волонтерською організацією, яка готова допомогти нам зробити ще один вхід у підвальне приміщення. Управління капітального будівництва розробило проект, він вже пройшов експертизу. Організація підтвердила участь у роботі. Вони опрацювали надані документи й повідомили, що в січні готові будуть приступити до виконання робіт», — зазначила начальник управління освіти і науки Тетяна Павленко.

Вартість проекту оцінюється в 50 тисяч євро. Як швидко будуть виконані роботи, поки невідомо. В управлінні освіти сподіваються, що це не займе багато часу і вже до кінця третьої четверті школярі з «Основи» повернуться до змішаного навчання.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама