Літні тераси Ірпеня: топ-5 закладів для відпочинку

image
16 Червня 2019, 10:02
Поділитися:

Літо в Ірпені в самому розпалі! Хто сидить у таку спеку в чотирьох стінах? Саме час відпочити з друзями чи зустрітися з діловими партнерами на літніх терасах ресторанів і кафе Ірпеня! Редакція “04597” підібрала для вас ТОП-5 ресторанів та кафе в Ірпені з різною ціновою політикою для літнього відпочинку. 

Grand Admiral Resort & SPA

Басейн на даху, жива музика та кальян в оточенні соснового лісу. СПА-комплекс пропонує гостям зануритися в літню атмосферу. Басейни в оточенні соснового лісу, комфортні шезлонги та турецькі альтанки зроблять ваш відпочинок незабутнім. А ваші фоточки Активні користувачі інстаграму оцінять неймовірні локації.
Гостьова зона з терасою порадує живою музикою, ароматними кальянами та авторськими коктейлями.
Дещо з меню:

брускети з соусом песто, в`яленими помідорами, рукколою, прошуто та сиром грана падана – 180 грн;
коктейль «Мохіто» – 190 грн. 

Більше інформації на сайті.

Кав`ярня Terassa

Кав’ярня Тераса локально розташована в новоствореному парку «Незнайка», де фактично поки немає аналогічних закладів. Окрім Тераси, є кав`ярня F1, яка створена спеціально для водіїв, які оперативно заїжджають, купують каву to go й прямують далі. Один плюс локації – відпочинок під відкритим небом.
Ще одна фішка кав’ярні – стильний мінімалістичний інтер’єр з великими панорамними вікнами, через які можна насолоджуватись краєвидами парку. Зручні стільці та кольоворі пуфи додають настрою.
Дещо з меню:

латте – 35 грн;
десерт «Брайні» – 45-50 грн.

Графік роботи з 08:00 до 21:00.
Читайте також: Човни за півціни на Набережній Ірпеня

Bambey terazza

Ресторан славиться не тільки вишуканою кухнею і великою винною картою, а й літньою терасою. Гурманам пропонують спробувати страви на грилі, домашню пасту. Любителі елітного алкоголю оцінять вибір напоїв в ресторані: десятки сортів вин, шампанського й ігристого.
Дещо з меню:

вино Cabernet Sauvignon – 550 грн;
карпаччо – 170 грн.

Більше інформації за посиланням.

La Crevet

Ресоторан спеціалізується на європейській, японській та середземноморській кухнях. На терасі розміщений кращий кальянний бар на літньому майданчику. Цей заклад відрізняється гарною кухнею і музикою, адже вечорами особливий настрій створять професійні співаки.
Авторський інтер`єр гарантує затишок і комфорт відвідувачам.
Дещо з меню:

плато з морепродуктів – 350 грн;
томат в беконі фарширований креветкою – 160 грн;
шоколадний фондан – 99 грн.

Більше інформації ви знайдете на сайті.
Читайте також : Де відпочити цього літа: найкращі пропозиції від “04597”

                                         Франс.уа

Кофейня-пекарня не залишить байдужим жодного любителя солодощів. Смачні та ароматні круасани в тандемі з неймовірно смачною кавою піднімуть ваш настрій, а демократичні ціни не спустошать ваш гаманець.
Влітку вони пропонують своїм гостям затишну терасу в центрі міста.
Дещо з меню:

капучино – 35 грн;
 круасан з шоколадом – 40 грн.

Більше інформації на сайті.
Читайте також: Літо в Ірпені: топ-5 напоїв у спеку
Бажаємо приємного відпочинку в Ірпені! Більше пропозицій про варіанти відпочинку можете переглянути у нашому спецрозділі “Відпочинок 2019”.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня