Ліміт електроспоживання для Києва збільшено, діють стабілізаційні графіки

image
20 Січня 2023, 13:17
Поділитися:

20 січня 2023 г. 10:24

Станом на ранок 20 січня в НЕК “Укренерго” збільшили ліміти споживання електроенергії для столиці. В місті діють стабілізаційні графіки відключень.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні гендиректора компанії Yasno Сергія Коваленка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Коваленко нагадав, що протягом 19 січня у Києві діяли стабілізаційні вимкнення. За його словами, обмеження на електроспоживання досі значні, тому здійснювалися відключення світла і згідно зі світло-сірими зонами графіка.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“На завтра НЕК “Укренерго” дає на місто 952 МВт для споживання. Це покриє 60% потреб міста, отже ми залишаємося у графіках. На Дніпропетровську область ліміти становлять 1192 МВт, це 54% від потреби”, – повідомив Коваленко.

Гендиректор Yasno зазначив, що вчасна оплата споживачами за електроенергію допоможе підтримати енергетичну інфраструктуру. “Вважайте, що так ви можете долучатися до відновлення пошкоджених ліній та зруйнованих ТЕС”, – зауважив Коваленко.

Нагадаємо, вчора,19 січня, у столиці та на Київщині знову почали діяти стабілізаційні графіки відключень електрики. Водночас в енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак.

Читайте: Нардеп від “Слуг” хоче знати чому фабриці “Рошен” не вимикають світло

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона