Лікарняне укриття в Дніпровському районі хочуть відремонтувати за майже 22 млн гривень

image
11 Липня 2023, 16:50
Поділитися:

11 липня 2023 г. 16:46

Київська міська клінічна лікарня №3 оголосила тендер на капремонт укриття в цьому закладі охорони здоров’я. Переможець торгів повинен буде відремонтувати захисну споруду до середини грудня 2023 року.

Про цеKВ довідалась з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно оголошення, замовник готовий заплатити за капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту лікарні 21 млн 864 тис. 673,20 гривень.

Відкриті торги з особливостями призначені на 14 липня 2023 року, а вказаний в оголошенні про тендер строк виконання робіт – 15 грудня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у червні витрачав Бориспіль

Фото: Facebook, КНП “Київська міська клінічна лікарня №3”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона