Лідери учнівського самоврядування Київщини провели онлайн-збір LiderCampORDK

image
14 Вересня 2020, 12:06
Поділитися:

10 вересня у КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» на платформі Zoom відбувся онлайн-збір LiderCampORDK  «НЕМАЄ НІЧОГО НЕЗДІЙСНЕННОГО!» У заході взяли участь 59 депутатів обласної ради дітей Київщини, 44 лідери органів учнівського самоврядування та 43 координатори органів учнівського самоврядування Київської області. Під час заходу було розглянуто ряд питань  необхідних для забезпечення активної діяльності обласної ради дітей Київщини.

У ході заходу Марія Яковенко, в.о. голови обласної ради дітей Київщини відзвітувалася за свою каденцію головування протягом 2018-2020 років.

Депутати ОРДК Богдан Русін та Максим Дем’янюк, розкрили бачення  трансформаційних змін в роботі обласної ради дітей Київщини та апгрейд структури керівного складу обласної ради дітей Київщини.

Максим Загородній, депутат обласної ради дітей Київщини, представив внесення змін та доповнень в статут обласної ради дітей Київщини, які були напрацьовані робочою групою. Проєкт нового статуту був винесений на голосування і був затверджений у новій редакції.

Також презентували дорожню карту виборів керівного складу обласної ради дітей Київщини «Вибори ОРДК – 2020».

Основні задачі були виконані, рухаємося далі під лозунгом «НЕМАЄ НІЧОГО НЕЗДІЙСНЕННОГО!».



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація