«Леді Опера» влаштує шоу в Київській консерваторії

image
14 Лютого 2020, 13:28
Поділитися:

28 березня у Київській консерваторії влаштує концерт «Lady Opera» Ольга Чубарева.

Завжди непередбачувана, кожен її вихід на сцену – це нове шоу з особливою драматургією і відносинами з публікою. Ольга Чубарева володіє дивовижним сопрано неймовірного діапазону, сили, харизми і неперевершеної краси тембру. Один з головних її принципів – лише живе звучання. Красива, талановита, сучасна, її ім’я – в десятці найкрасивіших оперних співачок світу.

Ольга Чубарева – народна артистка України, оперна співачка, не тільки головна виконавиця, а й автор, продюсер і режисер міжнародного артпроєкту «Lady Opera». Унікальне поєднання сучасної музики, класики, оперного вокалу, великого симфонічного оркестру, хору, декорацій і хореографії – все це феєрична «Lady Opera».

Проєкт «Lady Opera» заснований Ольгою Чубаревої в 2013 році. Це шоу-програми за участю зірок світової опери з Італії та Іспанії, солістів Arena di Verona, театру La Scala: «Lady Opera і зірки світової сцени», «Europe», «Сни Роксолани», «Vivere».

Живий голос неймовірної краси в поєднанні з яскравим драматичним даром, балет і світлові ефекти створили справжнє диво на першій сцені країни – Палаці мистецтв «Україна». Зачарована публіка – майже 4000 глядачів – в єдиному пориві скандували «браво». Таке мистецьке дійство відбулося в Києві на честь святкування п’ятиріччя проєкту Lady Opera в 2018 році.

Музичний супровід здійснить Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом талановитого композитора і диригента, заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Антонюка. Драматизм оперних номерів доповнять хореографічними номерами артисти сучасного балету.

В очікуванні чогось незвичайного кияни побачать справжнє диво мистецтва – «вищий пілотаж» сучасного оперного співу. Дійство, де буде і класика, і популярні композиції, а також такі твори, про які самі музиканти, задіяні в проєкті, кажуть: невже можливо таке поєднання?

– Насправді, можливо все, важливо тільки бажання. Я сподіваюся, що моє бажання і бажання київської публіки співпадуть – і ми разом проведемо чудовий музичний вечір, – стверджує Ольга Чубарева.

Коли: 28 березня о 19:00.
Де: Національна музична академія України імені П. І. Чайковського (вул. Архітектора Городецького, 1-3/11).

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ