Лариса Богданова: Прилипко літає в космосі

image
31 Березня 2020, 21:21
Поділитися:

Селищний голова Гостомеля відірваний від реальних справ селища, до нього не допускають людей, він не читає інтернету і не володіє реальною ситуацією. Про це заявляє колишня керуюча справами ГСР, гостомельчанка Лариса Богданова.
Приводом її заяви стало звернення щодо дезінфекції приватного сектору в селищі, а отримана відповідь, за її словами демонструє тупість і зверхність чиновників. Адже, у листі відповіді від ГСР надано загальні рекомендації МОЗ, а не відповідь по суті.
Гостомельчанка звернулася до селищної ради з проханням отримати дезрозчин для приватного сектору, так як в Гостомелі проводиться дезінфекція лише багатоповерхівок.  

«Нарешті отримала відповідь від селищної ради. Це повна маячня. Який Прилипко «щасливий»: інтернетом не користується, вхідну вихідну кореспонденцію виконкому не бачить , до людей його не допускають. Ходить і не знає , як ганьблять його підлеглі перед жителями»,- пише Богданова.

«Оця вже тупість, байдужість , зверхність, безграмотність , вона вже з другого поверху ради на зовні крапає, та що там крапає, багном ллється»,- додає гостомельчанка.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також:Ольга Прилипко: мені соромно за дії гостомелької влади
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня