Кирилку потрібна термінова допомога

image
30 Січня 2020, 16:32
Поділитися:

Керівництво Бориспільської районної ради та РДА просить громаду Бориспільщини долучитися до допомоги зі збору коштів на лікування 6-річного Кирила Григоріва.

Уже не один рік Кирилко змушений виборювати у гострого лімфобластного лейкозу право на здорове життя. Під час довготривалого лікування у хлопчика стався рецидив, але нові протоколи терапії діяли, тож були надії, що трансплантація кісткового мозку, яка є дієвою при лікуванні лейкозу, не знадобиться. На жаль, сталося інакше. Українські лікарі винесли невтішний вердикт і шансів на життя дитині не дали.

Документи Кирилка прийняли в Ізраїлі — клініка Шиба, яка застосовує CAR-T-терапію. Для лікування дитини потрібно 110 тис. доларів депозиту. Це перший внесок, щоб клініка прийняла хлопчика. На ці кошти проводитиметься обстеження, підтвердження діагнозу, визначатиметься програма лікування. Після цього буде відомо точну суму, необхідну для курсу. Після ремісії, найімовірніше, потрібна буде трансплантація кісткового мозку. Час іде на лічені дні, тож родина збирає кошти на рятівне лікування. 

САR-T терапія — лікування експериментальне і дієве, має високі результати. Цю методику використовують у багатьох країнах світу, але оскільки вона експериментальна, то офіційно ще не затверджена. Саме тому родині відмовляють у МОЗ, їм не беруться допомагати благодійні фонди.

100% гарантії, що Кирилко одужає, ніхто не дає, але в Ізраїлі є надія. Важливо розпочати лікування якомога раніше. Зараз дитина отримує підтримуючу терапію у Бориспільській БЛІЛ.

Допоможемо Кирилку разом!

Реквізити: Картки ПриватБанку

4149499110320825

4149499128674046 

Григорів Наталія (мама хлопчика)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама