Київзеленбуд витратить 8,5 млн гривень на майданчик у сквері імені Кошиця

Київзеленбуд витратить 8,5 млн гривень на майданчик у сквері імені Кошиця
12 Травня 2024, 15:28
Поділитися:

Компанія “Київзеленбуд” планує провести капітальний ремонт комплексного спортивно-ігрового майданчика з елементами інклюзивності у сквері імені Кошиця біля Дарницької районної держадміністрації. Це буде друга спроба знайти підрядника для таких робіт. Загалом на майданчик збираються витратити до 8,5 млн грн.

Про це йдеться в оголошенні на сайті публічних закупівель Prozorro.

Досі не підписані на наш Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Учасники можуть ставити запитання щодо умов конкурсу до 22 травня. Подавати пропозиції компанії можуть до 25 травня цього року.

Згідно з умовами конкурсу, компанія-переможець до 15 вересня 2024 року має зробити нові пішохідні доріжки з використанням тактильної плитки, змонтувати 8 лав та 10 урн та зробити гумове покриття на майданчиках.

На дитячому майданчику встановлять ігрові панелі, гімнастичний комплекс та балансир. Окремо для дітей з особливими потребами змонтують пісочницю, гойдалку та ігровий комплекс. Для занять спортом встановлять 2 гімнастичні комплекси. Коли роботи завершать, то на 2300 м кв. посіють партерні, мавританські та звичайні газони.

Також ми повідомляли раніше про те, що комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Голосіївського району Києва закупить саджанці дерев за понад 7 мільйонів гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua