КиївВлада долучилася до збору на 16 бронековдр для бійців президентської бригади

image
19 Серпня 2023, 14:15
Поділитися:

19 серпня 2023 г. 14:07

Видання в рамках проекту “Марафон донатів від КиївВлади” долучилася до ще одного збору на підтримку наших захисників – цього разу військовим окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького необхідно придбати 16 бронековдр. Збір було відкрито ще навесні, але з залучених коштів вдалося придбати тільки 3 ковдри.

Про це KВ стало відомо з публікації одного з бійців бригади Юрія Лебедєва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Як показали минулі 5 тижнів у Бахмуті, в моєму підрозділі було б щонайменше на 1/4 менше “300-их”, якби ми були від уламків на стаціонарних позиціях та в автівках прикриті бронековдрами”, – пише військовий у коментарі до збору.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Бронековдри призначені для індивідуального захисту бійця від куль вогнепальної зброї та уламків. Збір націлений на купівлю бронековдр вищого рівня захисту – ДСТУ 2.

КиївВлада вже зробила 10 тис. гривень внеску до збору і активно закликає читачів долучитися. Задонатити будь-яку обрану суму можна намонобанку.

Нагадаємо, протягом 7 днів, з 16 по 23 серпня, видання КиївВлада проводить марафон донатів – акцію з популяризації зборів на потребу сил оборони України. Редакція відібрала 7 проєктів, на які донатить сама та закликає зробити донат своїх читачів та підписників у соцмережах.

Читайте та Донатуйте:

КиївВлада долучилась до збору на Навчально-тренінговий та реабілітаційний центр Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова

Закликаємо читачів долучатися до Великого збору донатів на лікування поранених Третьої окремої штурмової бригади

КиївВлада доєдналася до збору донатів від “Реактивної пошти” на мобільний шиномонтаж для артилерії

Авто, дрони, оптика і медицина: КиївВлада оголосила марафон донатів

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона