КиївВлада долучилась до збору на Навчально-тренінговий та реабілітаційний центр Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова

image
18 Серпня 2023, 10:40
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 10:00

Видання продовжує акцію “Марафон донатів від КиївВлади” і сьогодні 10 тисяч гривень редакція задонатила на збір Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова для створення Навчально-тренінгового та реабілітаційного центру.

Про це KВ дізналась з сайту Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Широкомасштабна агресія російської федерації проти України потребує створення

повноцінної системи охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки. Чисельність Захисників і Захисниць України, які потребуватимуть такої допомоги після перемоги, за приблизними підрахунками сягне понад 1 мільйон осіб. І це мова не йде про цивільне населення”, – йдеться у презентації проєкту.

Центр знаходитиметься у 135 кілометрах від столиці в селі Лобачів Білоцерківського району Київської області. Це буде чотирьохповерховий комплекс, розташований на великій території в лісі, з номерами для проживання. Він матиме лікувальні та фізіотерапевтичні кабінети та навчально-тренінгові приміщення.

У центрі ветеранам надаватимуть фізичну, психолого-психіатричну допомогу та водолікування. Мінімальний термін лікування становитиме 10 днів, щомісячно центр прийматиме 192 особи, на рік – 2300.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

КиївВлада вже задонатила обіцяні 10 тисяч гривень і закликає зробити посильний донат і своїх читачів.

Всіх, в кого є змога долучитись, просимо надсилати кошти на монобанк.

Нагадаємо, протягом 7 днів, з 16 по 23 серпня, видання КиївВлада проведе акцію з популяризації зборів на потребу сил оборони України. Редакція відібрала 7 проєктів, на які задонатить сама та закличе зробити донат своїх читачів та підписників у соцмережах.

Читайте і донатуйте:

Закликаємо читачів долучатися до Великого збору донатів на лікування поранених Третьої окремої штурмової бригади

иївВлада доєдналася до збору донатів від “Реактивної пошти” на мобільний шиномонтаж для артилерії

Авто, дрони, оптика і медицина: КиївВлада оголосила марафон донатів

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона