Київтеплоенерго замовило чистку від снігу дахів своїх офісних будівель

image
18 Серпня 2023, 14:29
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 14:24

Комунальне підприємство (КП) “Київтеплоенерго” планує замовити послуги з очищення покрівель своїх офісних будівель від снігу та бурульок, за що планується заплатити майже 218 тис. гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

11 серпня КП “Київтеплоенерго” оголосило тендер на закупівлю послуг з очищення покрівель від снігу та бурульок, на що планується витратити 217 тис. 535 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 серпня, а сам аукціон має відбутися 22 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується проводити очистку дахів по вул. Жилянська 85/53, де знаходится структурний підрозділ “Енергозбут” КП “Київтеплоенерго” та по вул. Будівельників, 25, де знаходится Центр обслуговування клієнтів юридичних осіб.

Нагадаємо, Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (РДА) планує до середини жовтня витратити понад 3,45 млн гривень, щоб придбати послуги з протипожежного захисту 40678.8 метрів квадратних дерев’яних конструкцій в закладах освіти Дніпровського району.

Читайте: Дерев’яні конструкції шкіл і садочків Дніпровського району хочуть захистити від пожеж за 3,4 млн гривень

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона