“Київтеплоенерго” шукає постачальника аварійного спецавто за 2,5 млн гривень

image
24 Серпня 2023, 12:12
Поділитися:

24 серпня 2023 г. 12:02

Комунальне підприємство (КП) “Київтеплоенерго” планує до кінця року придбати бортовий вантажопасажирський тентований спеціальний аварійний автомобіль, на який хочуть витратити 2,5 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

17 серпня КП “Київтеплоенерго” оголосило тендер на закупівлю бортового вантажопасажирського тентованого спеціального аварійного автомобіля, на який хочуть витратити 2,5 млн гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 серпня, а сам аукціон має відбутися 28 серпня

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, автомобіль повинен бути новим, мати пасажиромісткість не менше 7 чоловік, двигун об’ємом 2 літри потужністю не менше 145 к.с., механічну шестиступінчату коробку передач та мати антиблокувальну систему гальм, систему контролю тяги, систему допомоги при екстреному гальмуванні та допомогу при рушанні в гору.

Автомобіль хочуть придбати до 31 грудня.

Нагадаємо, Державна організація “Автобаза Державного управління справами” (ДУС) планує до кінця жовтня придбати автомобіль Toyota Camry Comfort, на який хочуть витратити майже 1,2 млн гривень.

Читайте: Автопарк ДУСі вирішили поповнити новеньким Toyota Camry

Фото: Вечірній Київ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона