“Київтеплоенерго” розгорнуло дві мобільні котельні для опалення корпусів лікарні, поки триватиме ремонт тепломережі на Усенка

“Київтеплоенерго” розгорнуло дві мобільні котельні для опалення корпусів лікарні, поки триватиме ремонт тепломережі на Усенка
7 Лютого 2024, 17:48
Поділитися:

7 лютого 2024 г. 17:44

КП “Київтеплоенерго” розгорнуло дві мобільні котельні, щоб забезпечити опаленням медичний заклад у Дніпровському районі, доки триватимуть ремонтні роботи на тепломагістралі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Повідомляється, що енергетики оперативно доставили на територію лікарні пересувні котельні, підключили їх до теплопунктів будівель і розпочали подачу тепла.

“Мобільні котельні підключили до двох корпусів Київської міської клінічної лікарні № 2, зокрема до опікового центру, оскільки через специфіку лікування пацієнтів опіковий центр першочергово потребує дотримання відповідних температурних режимів”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що мобільні котельні працюватимуть до завершення ремонту тепломережі та відновлення централізованого теплопостачання.

Нагадаємо, що “Київтеплоенерго”закупилопересувні мобільні котельні на випадок надзвичайної ситуації в місті. Вони зможуть забезпечити опаленням критично важливі заклади столиці на час проведення ремонтних робіт.

Як писала KВ,Києві внаслідок масованої ракетної атаки сьогодні вранці, 7 лютого, було пошкоджено теплову мережу на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі. Роботи планують завершити протягом доби.

Нагадаємо, зранку 7 лютого ворог наніс третійракетний ударпо Києву у 2024 році. Силами та засобами протиповітряної оборони над містом було уражено приблизно два десятки ворожих ракет. У Голосіївському районі внаслідок падіння уламків сталося загоряння у 18-ти поверховому будинку та у будівлі СТО.

Читайте:Кількість загиблих від ракетного обстрілу в Києві зросла до чотирьох

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона