“Київтеплоенерго” продовжує нараховувати киянам сплату за ненадані послуги

image
21 Червня 2022, 12:01
Поділитися:

21 червня 2022 г. 11:57

Комунальне підприємство (КП) “Київтеплоенерго” продовжує нараховувати киянам сплату за ненадані послуги. Наразі мова йде про нарахування сплати за сушарки рушників, яких не існує.

Про це KВ стало відомо з допису у Facebook київської журналістки (УНІАН) Тетяни Урбанської.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сплата комунальних платежів під час війни вганяє в депресію. Не тому, що за свої гроші ти не отримуєш послуги з об’єктивних причин. А тому, що дехто, наприклад, мої “любімки” КП “Київтеплоенерго” вже понад 20 років цих послуг не надають, але гроші вирішили стягнути зараз. Так, так. І не лише з мене. Уважно перевірте платіжки”, – повідомила Тетяна Урбанська.

За її словами, в даному випадку “мова йде про сушарку для рушників, за відсутність якої мені нарахували за “постачання теплової енергії” понад 200 гривень”.

“Мовляв, якщо в будинку ці сушарки є, то і послуга є. А те, що я 20-15-10 років тому писала скарги, що ці сушарки в моєму будинку холодні, як чіп, і врешті я та багато сусідів просто їх зрізали, бо труби виходили з ладу, але ніц не гріли, в неповажній комунальній організації називали “ваші проблеми”. Тобто, коли до них зверталися, виправляти цей “баг” ніхто не збирався, а тепер, коли й звернутися майже немає кому, бо половина мешканців будинку ще з початку березня виїхали і зараз за кордоном, за ненадані послуги стягують гроші”, – наголосила журналістка.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Підкажіть мені хтось розумний, будь ласка, як змусити цих геніїв комунальних та інженерних служб створити якусь комісію, яка прийде, перевірить стан сушарок для рушників в моєму будинку і надасть висновок, що ніякої теплової енергії ми не лише не споживаємо, а й не отримуємо роками. Дуже, знаєте, не хочеться платити за повітря”, – підкреслила киянка.

Керівником КП “Київтеплоенерго” є В`ячеслав Бінд (на фото ліворуч) – креатура заступника голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Петра Пантєлєєва (на фото в центрі), який має опікуватись всім комунальним господарством столиці. Безпосередньо КП “Київтеплоенерго” перебуває під керівництвом Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, який очолює Дмитро Науменко (на фото праворуч).

Нагадаємо на час воєнного стану вся повнота влади в Києві належить Київській міській військовій адміністрації (КМВА), яку з початку березня 2022 року очолює генерал Микола Жирнов. В голови КМВА є два заступники, одним з яких є голова Київської міськдержадміністрації (КМДА), мер Києва Віталій Кличко.

Читайте: “Не так страшні рашистські воші, як українські гниди”: КП “Київтеплоенерго” нараховує киянам фіктивні борги

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона