Київський зоопарк за 1 млн гривень закуповує два генератори

image
19 Вересня 2023, 12:40
Поділитися:

19 вересня 2023 г. 12:25

Київський зоологічний парк загальнодержавного значення планує до 25 жовтня придбати два дизельних генератори, на які хочуть витратити трохи більше 1 млн гривень.

Про це KВстало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

15 вересня Київський зоопарк оголосив тендер на закупівлю дизельних генераторів, на які хочуть витратити 1 млн 39,3 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 вересня, а сам аукціон має відбутися 28 вересня

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати 2 генератори. Зазначається, що генератори повинні бути 33 кВт, трьохфазні, мати ємність паливного баку 85 літрів, а також мати ручне та автоматичне управління, акумулятор та термін гарантії повинен складати не менше 2 років або 1000 мотогодин.

Генератори придбають до 25 жовтня.

Нагадаємо, комунальники Шевченківського району Києва оголосило тендер у пошуках постачальника дорожньої солі, необхідної для посипання слизьких від морозу доріг узимку. Відкриті торги з особливостями, призначені на кінець вересня, передбачають поставку двох тисяч тонн антиожеледного засобу до нового року.

Про те, що Київ купував на минулому тижні дивіться у відео KВ.

Читайте: У Шевченківському районі столиці за 16 млн гривень починають заготівлю технічної солі

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона