Київський зоопарк відкрився в режимі парку

image
12 Травня 2022, 10:47
Поділитися:

12 травня 2022 г. 10:36

Київський зоопарк розпочав свою роботу в режимі парку. На відвідувачів вже чекають тигриця Даліла, горила Тоні, жирафи, ведмеді та багато інших тварин.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на порталі КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Київський зоопарк запрацював в режимі парку: для огляду доступні вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк. Окрім цього, відвідувачі можуть побачити цілу низку тварин.

“КиївЗоо відкриває свої двері для відвідувачів, тож тепер всі охочі зможуть побачити врятовану тигрицю Далілу, цілий “дитячий садочок” мавпенят, різноманітних черепах, птахів та ящірок. А також на гостей чекають горила Тоні та бегемот Лілі у своїх літніх оновлених вольєрах, лемури на зелених острівцях, і звичайно слон Хорас, леви, жирафи, олені, ведмеді та багато інших наших мешканців”,– йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

З початку війни зоопарк працював в закритому режимі й працівники продовжували піклуватися про тварин. Окрім підтримки своїх звірів, від початку російського вторгнення співробітники зоопарку врятували та надають прихисток 141 тварині.

Каси зоопарку працюють з 10:00 до 15:00, на території зоопарку можна перебувати до 16:30.

У разі безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого сховища.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 травня, свою роботу також поновить кінотеатр “Жовтень”.

Читайте: Кінотеатр “Жовтень” поновить свою роботу 12 травня

Фото: Комментарии.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона