Київський вчитель “запалив” на останньому дзвонику з учнями та став зіркою TikTok, – ВІДЕО

Київський вчитель “запалив” на останньому дзвонику з учнями та став зіркою TikTok, – ВІДЕО
2 Червня 2024, 12:09
Поділитися:

Молодий київський учитель фізики та інформатики Руслан Циганков, під час останнього дзвоника, вирішив станцювати з випускниками прощальний танець та опублікував відео у популярній соцмережі ТікТок. Така колаборація педагога та старшокласників вийшла неймовірно яскравою та запальною, а ролик уже переглянули понад 4,5 млн разів.

Відео було опубліковане на сторінці Руслана Циганкова в ТікТок.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте долучатись. 

Варто відзначити, що танець був добре відрепетирований, і всі рухалися в такт. Користувачі соцмережі захоплюються молодим учителем і щиро дякують йому за креативність, сміливість, відкритість та безпосередність.

Зазначимо, що у столичному ліцеї імені Сервантеса працює нетиповий вчитель — випускник КПІ Руслан Циганков. Він став справжнім кумиром школярів — на його уроки діти йдуть з усмішкою.

Руслан шукав роботу системним адміністратором, а знайшов посаду вчителя інформатики. Він закінчив КПІ за спеціальністю “системи технології кібербезпеки”, але за рік у вчителюванні відчув, що це його покликання. Окрім інформатики, Руслан викладає фізику.

Крім того, раніше ми повідомляли, що в Оболонському районі Києва на даху багатоповерхового будинку місцеві мешканці помітили підлітків, які були буквально на краю будівлі. Очевидно, двоє школярів вирішили зняти контент для ТікТок на екстремальній висоті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію



Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua