Київський театр ляльок готує дивовижну прем’єру «Мауглі»

image
15 Липня 2019, 12:21
Поділитися:

20 та 21 липня відбудуться перші покази вистави «Мауглі» від режисера, заслуженого артиста України Леоніда Попова та художника, неодноразового лауреата премії «Київська пектораль» Миколи Данько. Прем’єра закриватиме 92-й сезон Київського академічного театру ляльок. Вистава розрахована на глядачів від шести років. 

Обіцяють пластику, світло, тіні, запальні живі інструменти, маски, трюки від енергійних акторів. Глядачі зустрінуться з улюбленими героями – Мауглі, Ведмідь Балу, Вовк Акела, Полоз Каа, Шакал Табакі та Тигр Шер-Хан.

Автор: Є. Огородній за Р. Кіплінгом.
Режисер: з. а. України Леонід Попов.
Художник: Микола Данько, анімація – Дар’я Волокушина.
Композитор: Юлія Грицун.
Хореограф: Тетяна Чичук, пластика – Андрій Соболєв.


Це відома історія про незвичайне життя незвичайної дитини, яка виросла у джунглях серед диких звірів, але саме вони навчили його бути людяним, чесним, сміливим та справедливим. Хлопчик на ім’я Мауглі був сином вовчої зграї. Його вчителями стали сильний ведмідь та мудра пантера. Не одне випробування доведеться пережити Мауглі в цих диких та небезпечних джунглях. Він завжди зуміє вистояти у двобоях, адже юнак живе за справедливими законами джунглів, яких його навчили його одвічні мешканці – тварини та птахи.

Коли: 20 та 21 липня об 11:00.
Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Михайла Грушевського, 1-а.
Вартість квитків: 80 – 150 грн.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ