Київський Шлях, 11-а — офісного центру не буде

image
23 Травня 2023, 17:17
Поділитися:

На засіданні Бориспільської міської ради 18 травня депутати розірвали договір оренди, укладений між міською радою та КП «Виробниче управління комунального господарства» влітку 2018 року. Вказаний договір передбачав передачу земельної ділянки площею 0,025 га ВУКГ для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул. Київський Шлях, 11-а. 

«КП «ВУКГ», в свою чергу, передало цю ділянку в оренду підприємцям, які хотіли побудувати там офісний центр. Тому ми розриваємо первинний договір з ВУКГ і, відповідно, ніякого будівництва там не буде», — зазначив депутат округу Ігор Шалімов.

Міський голова Володимир Борисенко подякував депутатам за принципову позицію.

«Депутати Ігор Шалімов і Олена Донченко, на межі округів яких знаходиться ця ділянка, вирішили достатньо кардинально підійти до вирішення проблеми — розірвати цей договір оренди і нікому більше ділянку не надавати. Це яскраве підтвердження того, що гарна комунікація між депутатами і здоровий глузд перемагають будь-які проблеми», — підкреслив Володимир Борисенко.

Також міський голова нагадав, що на цю ділянку існує проект скверу з алеєю пам’яті військових медиків.

«Треба просувати цю тему. Це покращить благоустрій нашого міста та продемонструє вдячність військовим медикам, що рятують життя наших воїнів», — зауважив Володимир Борисенко.

Довідково. Проект скверу було розроблено ще в 2019-му році. Він передбачає благоустрій зеленої зони, облаштування доріжок та встановлення пам’ятника. За цінами на той час вартість робіт складала близько 800 тис. гривень. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама