Київський осередок Української академії лідерства розпочинає навчальний рік офлайн

image
10 Вересня 2020, 10:27
Поділитися:

10 вересня Українська академія лідерства (УАЛ) у Києві розпочинає підготовку до нового навчального року офлайн з урахуванням усіх карантинних обмежень.

На початку формаційної програми 40 талановитих підлітків з усіх куточків України разом подолають першу спільну вершину. У традиційний рік студенти усіх осередків УАЛ підіймалися на Петрос, втім, карантин вніс свої корективи. Цьогоріч кожен центр лідерства Академії у регіонах заради безпеки буде долати свою вершину окремо. Зокрема, студенти та команда УАЛ Київі здадуть ПЛР-тест та вирушать у 4-денний похід у Трахтемирів  колишню гетьманську столицю та козацьку резиденцію. У цьому символічному місці і надихаючому просторі відбудеться єднання та командотворення осередку. 

– УАЛ – це не лише програма з топ лекторами, поїздками та цікавими активностями. Це середовище, яке тебе постійно спонукає до вдосконалення. Набагато легше кожного дня вставати о 6 ранку, якщо поруч з тобою ще 40 однодумців робить те саме. Крім того, офлайн важливий для менторства, тому що так наставник має можливість спостерігати за розвитком людини 24/7, давати зворотний зв’язок і так підсилювати її. Зрештою, УАЛ – це емоції. А емоції наживо та онлайн – це різні речі. Впевнена, що з дотриманням правил гігієни і безпеки ми зможемо створити ці емоції, розповідає керівниця осередку УАЛ Київ Катерина Ганус. 

Майбутні лідери наступних 10 місяців формаційної програми навчатимуться та мешкатимуть в осередку-кампусі, відповідально ставлячись до усіх зовнішніх контактів. Кількість зустрічей із гостями, лекторами і спільнотами буде мінімізована вони відбуватимуться дотриманням дистанції та в масках, а більшість лекцій та волонтерських заходів проводитимуться онлайн. У приміщенні буде окремий вхід для  технічного персоналу, а в кожному блоці стоятимуть антисептики. 

Буде регулярно проводитись температурний моніторинг всіх студентів та команди. А при перших проявах будь-якого захворювання студенти та члени команди будуть перебувати в ізольованих боксах. 

Українська академія лідерства – це 10-місячна програма особистісного та суспільного розвитку на основі цінностей для випускників шкіл віком від 16 до 20 років з усіх регіонів України. Академія має 5 осередків у Києві, Львові, Харкові, Миколаєві, Маріуполі та 2 координаційні центри у Полтаві й Чернівцях. УАЛ допомагає молоді зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Наша мета – вплинути на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування покоління молодих людей, які беруть відповідальність за нашу націю та мають необхідні для цього здібності.

Наталка Марків

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ