Київський іподром анонсував відкриття літнього сезону: стартують перші заїзди

image
16 Червня 2022, 12:39
Поділитися:

16 червня 2022 г. 11:25

На території Київського іподрому 19 червня о 13:00 відбудеться відкриття літнього сезону та перші заїзди коней французької рисистої породи.

Про це, як передає KВ, повідомляє пресслужба КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На території комунального підприємства утримують та проводять тренінг 300 коней верхових і рисистих порід. У цей складний воєнний час тренування коней відбувалось за скороченою програмою, водночас наші працівники щоденно працювали та самостійно доставляли підстилку та корм для тварин. Також ми отримували гуманітарну допомогу від кіннотників України та Європи. Спільними зусиллями нам вдалось захистити коней та зберегти їх хорошу фізичну форму для проведення спортивних заїздів. Так, уже невдовзі буде відкрито літній сезон і проведено перші заїзди, в яких візьмуть участь 38 коней рисистих порід. Ми запрошуємо киян та гостей міста безплатно відвідати перегони та відпочити на свіжому повітрі”, – розповіли в КП “Київський іподром”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Вхід на кінні перегони – вільний.

Нагадаємо, на Київщині повністю зруйновані два медзаклади – Макарівський центр первинної медицини та Гурівщинська медична амбулаторія. Київська ОВА, Міністерство охорони здоров’я України та Футбольний клуб “Динамо” (Київ) підписали тристоронній Меморандум про будівництво нової амбулаторії в селі Гурівщина.

Читайте: На Київщині відбудують амбулаторію в селі Гурівщина

Фото: КП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона