Київський інститут медицини праці вкладе 11,7 млн гривень в обладнання

image
17 Серпня 2023, 12:30
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 12:23

Державна установа (ДУ) “Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної Академії медичних наук України” планує до кінця року придбати реабілітаційне обладнання, на яке планується витратити 11,7 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

11 серпня ДУ “Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва Національної Академії медичних наук України” оголосило тендер на закупівлю реабілітаційного обладнання, на яке хочуть витратити 11 млн 713 тис. 428 гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 серпня, а сам аукціон має відбутися 21 серпня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати два механічних тренажери для верхніх кінцівок та два тренажери для нижніх кінцівок, фізіотерапевтичний стіл, апарат ударно-хвильової терапії, лазер терапевтичний, апарат для тривалої мобілізації колінного та тазостегнового суглобів, апарат для активної та пасивної механотерапії верхніх та нижніх кінцівок, систему для відновлення навиків ходьби, бігову доріжку та пристрій для ультрафіолетового випромінювання.

Обладнання хочуть придбати до кінця року.

Нагадаємо, Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) збирається виділити 1 млн гривень, щоб організувати 10 екскурсій для киян – Захисників та Захисниць України, членів їх сімей та киян – членів сімей загиблих військовослужбовців.

Читайте: Київ планує витратити 1 млн гривень на екскурсії для членів родин полеглих воїнів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона