“Київську птахофабрику”, що між Броварами та столицею, виставили на аукціон

image
26 Вересня 2020, 13:46
Поділитися:

Птахофабрика за 126 мільйонів гривень. Електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ») представив свій новий лот.  Ним стала птахофабрика, що знаходиться між Броварами та Києвом. Про це на своїй сторінці повідомляє пресслужба торгової платформи.

«Птахофабрика має зручне місцезнаходження, може самостійно виробляти і продавати куряче м’ясо та яйця. Завдяки постійному попиту на курятину в Україні, птахівництво – це стабільний та прибутковий бізнес. 
Тим паче комплекс можна модернізувати, що дасть можливість експортувати свою продукцію в інші країни світу», – наголосив  гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Разом з будівлею до вартості лоту входить:

-більше 40 пташників;
-будівлі ветслужби та лабораторії;
-станції перекачки конденсату пароводогрільної станції, насосної станції, стічної приймальної станції;
-цехи з виробництва консервів, комбікорму, яєчного порошку, кормоцеху;
-цехи для сушки посліду та сортування яєць, забійного цеху, експериментального цеху, утильцеху, ремонтно-будівельного цеху;
-склади для зберігання яєць, сировини кормоцеху, металобрухту, кормових добавок, будматеріалів, тари, госпінвентарю, газових балонів та іншого;
-споруди насосного мазутного господарства та насосних станцій для перекачки мазуту;
-майстерні електроцеху, слюсарної майстерні;
-два гаражі на 15 та 25 автомашин;
-профілакторій на 60 автомашин та автозаправний пункт;
-контора, спортзал, клуб, їдальня, магазин;
-пилорама та кузня.

У повідомленні зазначено, що підприємство, площею 126 579,4 кв м, оцінили у 126 012 109 грн. І це лише стартова ціна цієї позиції.

Встановили і дату, коли фабрика перейде до рук нового власника. Вже 15 жовтня з 9:00 по 18:00 українці матимуть змогу придбати лот.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed