Київського маніяка відправили до психіатричної лікарні

image
19 Жовтня 2019, 12:24
Поділитися:

Дніпровський райсуд відправив зловмисника, який підозрюється у вчиненні серії нападів із ножем на чоловіків, до психіатричної лікарні.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва. 

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №4 чоловіку, який підозрюються у вчиненні серії нападів на громадян у Дніпровському районі столиці, обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку, – розповіли правоохоронці.

Як раніше повідомляв «Вечірній Київ», поліцейські затримали 44-річного місцевого мешканця, який підозрюється у вчиненні серії нападів із ножем на чоловіків.

Маніяк орудував на житлових масивах Райдужний і Воскресенка. Нападав на випадкових перехожих зі спини. Всього було вчинено 5 нападів, зокрема один із смертельним наслідком.

– До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду будинку на вулиці Петра Вершигори чоловік виявив мертвим батька. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть 69-річного чоловіка від колото-різаної рани шиї, – розповіли правоохоронці.

Зловмисником виявився раніше судимий за два вбивства місцевий мешканець, 1975 року народження. Він проживав разом із батьками, у червні його виписали із психоневрологічного диспансеру, де він проходив курс лікування.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ