Київські та польські пожежники обмінюються досвідом

image
22 Травня 2019, 21:14
Поділитися:

Делегація представників пожежної охорони Республіки Польща перебуває у Києві з метою ознайомлення та обміну досвідом зі столичними вогнеборцями. 

Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Звертаючись до представників польської делегації, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв наголосив на важливості напрямку техногенної та пожежної безпеки, а також цивільного захисту населення.

«Київ – великий мегаполіс, де ми щодня долаємо велику кількість викликів стосовно забезпечення життєдіяльності міста. Я радий, що в місті працює справжня команда професіоналів, і тим не менш, нам дуже важливо ділитися досвідом, спілкуватися з колегами-рятівниками з інших країн і наповнювати себе новими знаннями, покращувати фах, щоб потужніше реагувати на ситуації», – сказав Петро Пантелеєв.

За словами заступника голови КМДА, територія Києва має багато лісових масивів із високою пожежною небезпекою, водних об’єктів, де відпочивають багато людей, і де необхідна гарантія безпечного відпочинку. Також у столиці налічується близько 40 хімічно небезпечних об’єктів. Кожен із цих напрямів потребує ретельної уваги.

Читайте також: У МВС продемонстрували можливості нового озброєння

Читайте також: В Україні введуть облік усіх ДТП

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV