Київські правоохоронці провели 16 обшуків у мережі гральних закладів

image
16 Серпня 2023, 19:36
Поділитися:

16 серпня 2023 г. 19:25

Поліцейські слідчі разом з детективами Бюро економічної безпеки (БЕБ) під наглядом прокуратури обшукали “точки” нелегальної мережі гральних закладів. Правоохоронці вилучили обладнання на 4 мільйони гривень. Слідство триває.

Про цеKВ дізналася з повідомлення поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Слідчі поліції Києва спільно із детективами Територіального управління Бюро економічної безпеки (…) викрили та припинили діяльність нелегальної мережі гральних закладів.

Правоохоронці провели 16 обшуків за адресами місць, у яких без відповідних дозвільних документів незаконно проводилися азартні ігри, лотереї, надавалися інші гральні послуги”, – сказано в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В результаті обшуків у приміщеннях в декількох районах Києва вилучено моноблоки, монітори, телевізори, телефони та інше технічне обладнання. Загальна вартість вилученого майна становить 4 мільйони гривень.

Досудове розслідування здійснюється детективами БЕБ у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України – незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей. Санкція статті передбачає штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права займатися певною діяльністю строком на один рік.

Читайте: БЕБ закрили нелегальне казино та 7 гральних закладів у Білій Церкві

Фото: поліція Києва, Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона