Київські митники з бандеролі вилучили цукерки з психотропами, – ФОТО

image
31 Січня 2023, 16:06
Поділитися:

Київськими митниками виявлено спробу незаконного переміщення у міжнародному експресвідправленні БАДів з вмістом особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої в Україні заборонено.

Про це стало відомо з повідомлення Київської митниці.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Зазначається, що на міжнародне експресвідправлення з двома скляними флаконами митники звернули увагу під час митного огляду.

Київські митники з бандеролі вилучили цукерки з психотропами, – ФОТО, фото-1, Київська митниця

Київська митниця

Відправлення прямувало зі США до України. На обох пляшечках було нанесено маркування «Delta-8 THC Gummies», а всередині них знаходилося загалом 40 жувальних цукерок рожевого кольору, – йдеться у повідомленні.

Відправник задекларував їх як БАД «Vegan CBD» і адресувалися вони киянину.

Як встановили експерти, у складі цукерок виявлено особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено – тетрагідроканабінол.

Препарат вилучено.

Також ми повідомляли раніше про те, що у 2022 році Київською митницею виявлено 133 факти незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів.

Окрім того, писали, що у Києві та Київській області під час обшуків вилучили велику кількість ліків сумнівної якості, призначених для лікування онкологічних захворювань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua