Київська військова адміністрація просить не повертатися до столиці студентів, жінок з маленькими дітьми та людей похилого віку

image
29 Квітня 2022, 16:50
Поділитися:

29 квітня 2022 г. 11:33

У зв’язку зі вчорашнім обстрілом столиці, Київська міська військова адміністрація звернулася до людей із проханням за можливості не повертатися до міста. Насамперед звернення адресовано студентам, жінкам з маленькими дітьми та людям похилого віку.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Київської міської військової адміністрації.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За даними військової адміністрації, наразі безпосередньої загрози захоплення столиці не існує. Втім, залишається загроза ракетних обстрілів.

Враховуючи останні події повʼязані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території рф, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла, – пояснюють у адміністрації

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так учора, 28 квітня, внаслідок ракетного обстрілу в Шевченківському районі сталося часткове руйнування 1 та 2 поверхів двадцятип’ятиповерхового житлового будинку з послідуючим загоранням, через що постраждало 10 осіб.

Ми просимо не повертатися студентів, жінок із маленькими дітьми, людей похилого віку!, – йдеться у повідомленні Київської військової адміністрації.

Нагадаємо, що під час візиту Генерального секретаря ООН рашисти обстріляли житловий будинок у Шевченківському районі столиці.

Читайте: Рашисти завдали ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН

Фото: Reuters

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона