Київська поліція вилучила наркотиків на понад мільйон гривень

image
28 Квітня 2022, 18:55
Поділитися:

28 квітня 2022 г. 17:02

Київські правоохоронці затримали збувача наркотиків та вилучили психотропів на мільйон гривень. Наркоділок продавав заборонені речовини у Києві та Київській області за допомогою інтернет-магазину.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Нацполіції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомляється, викрили молодика в ході реалізації оперативної інформації працівники слідчого управління столичного главку спільно зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Києві.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно інформації, правопорушник збував наркотичні засоби за допомогою одного з месенджерів, а гроші отримував на електронні гаманці віртуальних платформ.

Поліцейські затримали фігуранта одразу після отримання ним чергової наркопосилки в одному з поштоматів столиці. Під час поверхневого огляду у 27-річного уродженця Броварів було виявлено три поліетиленові пакети з канабісом загальною вагою півтора кілограми.

Також під час невідкладного обшуку у помешканні затриманого вилучили:

10 цукерок з псилоцибінованими грибами,

50 грам MDMA,

46 пігулок “екстазі”,

15 грам гашишу,

350 грам солей PVP,

350 грам амфетаміну,

250 грам мефедрону

та близько 10 грам канабісу.

У квартирі наркоділка виявлено та вилучено пристрої для зважування та фасування наркотиків й зошит з чорновими записами щодо кількості реалізованих заборонених речовин.

Як повідомили правоохоронці, вартість вилучених наркотиків за цінами “чорного ринку” становить понад один мільйон гривень.

За даним фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Санкція статті передбачає від 9 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у столиці правоохоронці затримали киянина, який виготовляв наркотичний засіб метадон з метою збуту на території Києва. Зловмиснику загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

Читайте: У Києві за збут амфетаміну уродженцю Луганщини загрожує до 10 років тюрми

Фото: Нацполіція України

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона