Київська ОДА вітає з високою нагородою директора обласною ліцею-інтернату фізичної культури і спорту Володимира Балясникова

image
16 Вересня 2020, 10:27
Поділитися:

Щороку Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій проводить урочисту церемонію вручення Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), дошкільної та позашкільної освіти. Цьогоріч церемонія відбулася 14 вересня.

Почесною нагородою за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту було відзначено Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Заслуженого тренера України, відмінника освіти України, директора КЗ КОР «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» Володимира Балясникова. Нагороду вручили Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков та Голова Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак.

Справедливим є твердження  про те, що без минулого немає майбутнього.

За роки діяльності Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» колективом закладу наполегливо та професійно підготовлено 4 Заслужених майстри спорту України, 33 майстри спорту України міжнародного класу, 210 майстрів спорту України, понад 350 членів юнацької, юніорської, молодіжної національної збірних команд України.

Вихованцями закладу встановлено 1 рекорд світу, 2 рекорди Європи, 4 рекорди Європи серед молоді, 10 рекордів України, 52 рекорди України серед юнаків, юніорів та молоді. Серед вихованців закладу – 14 учасників Олімпійських ігор, з них 2 чемпіони. Понад 50 випускників відділень ігрових видів спорту (баскетболу, волейболу) були і є гравцями команд суперліги та ліги України.

За даними Міністерства молоді і спорту України, три роки поспіль ліцей почесно виборює перше місце в Україні з олімпійських видів спорту серед спеціалізованих закладів освіти спортивного профілю.

Сьогодні з упевненістю можна сказати, що ліцей  успішно  працює  над розв’язанням  головної задачі – підготовки олімпійського резерву.

Київська обласна державна адміністрація вітає Володимира Балясникова з високою  відзнакою! Бажаємо наснаги, енергії та успіхів у вихованні фізично обдарованої молоді.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація