Київська облрада виділила 2,5 млн гривень на завершення будівництва каналізаційної насосної станції в Зазим’ї, – Шкуро

image
17 Вересня 2021, 20:21
Поділитися:

17 сентября 2021 г. 18:43

Київська обласна рада ухвалила зміни до обласної програми “Питна вода Київщина”, які дають можливість завершити реалізацію двох важливих для Броварського району проєктів.

Про це KV стало відомо із повідомлення депутат Київської обласної ради від “Європейської Солідарності” Алла Шкуро на сторінці у Facebook.

За словами Шкуро, на сесії облради депутати переглянули вартість робіт з реконструкції каналізаційного колектора в Броварах.

“Для міста, яке доволі динамічно розбудовується, це досить гостра проблема. Реконструкція старого колектора розпочалася ще у 2016 році. Але по факту роботи не закінчені, об’єкт отримав статус “об’єкту незавершеного будівництва”, – зазначила депутатка облради від “ЄС” та додала, що облрада підкоригувала його вартість згідно експертного висновку, тим самим дала шанс завершити заплановані роботи.

в Телеграм

Також, за словами Шкуро, депутати проголосували за виділення 2,5 мільйонів гривень дофінансування будівництва каналізаційної насосної станції в селі Зазим’я.

Депутатка від “ЄС” розповіла, що загальна вартість проекту складає майже 17 мільйонів гривень. Його реалізація розпочалася у 2020 році, але “у зв’язку з особливостями місцевості – високий рівень ґрунтових вод, що передбачає додаткове осушення траншей, – вартість робіт зросла”. Об’єкт також отримав статус “об’єкту незавершеного будівництва”.

“Дякую колегам, які дослухалися до експертного висновку та підтримали таке важливе для Зазимської громади рішення. Уже до кінця року з обласного бюджету буде виділена вся сума на завершення будівництва станції”, – резюмувала Шкуро.

Нагадаємо, як раніше писала KV, в ході засідання сесії Київської обласної ради 9 вересня депутатка Алла Шкуро від “Європейської Солідарності” була відзначена орденом “За заслуги”.

Читайте: На розвиток автомобільних доріг Київщини депутати виділили майже 200 млн грн, – депутат ЄС Кузьменко

Фото: Європейська солідарність

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона