Київська облрада створила тимчасову комісію з метою перевірки використання бюджетних коштів Київською облдержадміністрацією

image
16 Червня 2023, 12:06
Поділитися:

16 червня 2023 г. 12:01

Київська обласна рада створила тимчасову комісію з перевірки використання бюджетних коштів Київською обласною державною адміністрацією у 2022-23 роки. Головою комісії став Роман Титикало (на фото).

Про це KВ стало відомо з матеріалу видання “Київський регіон” з посиланням на відеозвернення депутата Київської облради Романа Титикало.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив Роман Титикало виданню, в обласній раді депутати створили тимчасову комісію з перевірки використання бюджетних коштів Київською обласною державною адміністрацією у 2022-23 роки.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Головою комісії було обрано Романа Титикало.

“Ні громадськість, ні депутати не знають, куди Київська обласна державна адміністрація витрачала бюджетні кошти у ці роки. Наша комісія починає свою роботу вже сьогодні 15 червня”, – сказав голова комісії Титикало.

До складу комісії увійшло 7 депутатів.

Нагадаємо, народний депутат Ольга Василевська-Смаглюк закликає Кабінет міністрів Дениса Шмигаля доповнити перелік набору даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних. Нардеп хоче, щоб переможні електронних аукціонів та замовники публікували відкриті дані про проектну документацію щодо організованого ними будівництва або ремонту об’єктів, пошкодженого або зруйнованих внаслідок військової агресії російської федерації, звіти про закупівлі та звіти про виконання проектів з будівництва.

Читайте: Василевська-Смаглюк закликає Кабмін зробити прозорими тендери щодо будівництва та відновлення пошкоджених окупантами об’єктів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона