Київська облрада підтримала Бровари як центр нового району. ВІДЕО | Трибуна

image
22 Червня 2020, 14:34
Поділитися:

Щойно у Київській обласні раді відбулось голосування за підтримку Броварів як центру нового укрупненого району Броварщини і Бориспільщини, який має утворитися внаслідок адмінреформи. Про це повідомляють на сторінках команди Ігоря Сапожка й обласних депутатів від Броварів.

Як видно з опублікованих відео, представники Броварів виступали за центр нового району в Броварах. Після обговорення депутати більшістю голосів підтримали таку пропозицію.

Міський голова й обласний депутат назвали це рішення «маленькою перемогою». Ігор Сапожко уточнив, що за центр у Броварах загалом проголосували 56 депутатів.

Ще одна маленька перемога!Щойно Київська обласна рада підтримала створення в межах Київської області Броварського…

Опубліковано Ігором Сапожком Понеділок, 22 червня 2020 р.

Нагадаємо, остаточне рішення з питань адміністративного поділу має ухвалити Верховна Рада України. Засідання відповідної робочої групи в парламентському комітеті має розпочатися в ці хвилини. Представники Броварів також планують узяти участь у засіданні.

Головне фото – Антон Раков, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також:

«Ні» новоствореному району з центром у Борисполі» – розгляд електронної петиції на сесії міської ради. ВІДЕОСесія міськради підтримала петицію проти Борисполя як центра для БроварівАдмінреформа: Кабмін погодив новий район для Броварщини із центром у Борисполі

Post Views: 209

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари