Київська область отримала 55 терміналів Starlink: їх передадуть до «Пунктів Незламності», – ФОТО

image
24 Січня 2023, 16:07
Поділитися:

Минулого року Україна уклала угоду з компанією Space Exploration Technologies Corp про отримання додаткових терміналів старлінк. Цього тижня 55 старлінків передали у громади Київської області.

Київська область отримала 55 терміналів Starlink: їх передадуть до «Пунктів Незламності», – ФОТО, фото-1, КОВА

КОВА

Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Вони працюватимуть у «пунктах незламності», щоб мешканці регіону, попри тривале вимкнення електрики, постійно залишалися зі звʼязком та мали безперебійний доступ до інтернету, – написав Кулеба.

Термінали від Польщі вже розподілили по районах Київщини:

Білоцерківський район – 11 терміналів;Бориспільський – 11;Броварський – 5;Бучанський – 8;Вишгородський – 4;Обухівський – 8;Фастівський – 8.

Працюємо, щоб під час будь-якої надзвичайної ситуації «пункти незламності» були комфортними локаціями, де можна підзарядитися, попрацювати, зігрітися та залишатися на звʼязку, – додав Кулеба.

Київська область отримала 55 терміналів Starlink: їх передадуть до «Пунктів Незламності», – ФОТО, фото-4, КОВА

КОВА

Як ми розповідали раніше, оператор «Укртелеком» створить мережу безкоштовних публічних Wi-Fi-зон на вулицях Києва, Львова, Дніпра, Одеси та Харкова.

Також писали про безкоштовні коворкінги на лівому та правому берегах Києва, куди ви можете піти попрацювати, якщо вдома довго немає світла, а всі ґаджети вже розрядились.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua