Київська обласна державна адміністрація » Василь Володін взяв участь у відкритті Національного студентського форуму: освіта, лідерство, відповідальність

image
20 Серпня 2021, 14:48
Поділитися:

Сьогодні, 20 серпня, в Ірпені на базі Університету державної фіскальної служби України стартував Національний студентський форум: освіта, лідерство, відповідальність.

Участь у офіційному відкритті заходу взяли Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін, народна депутатка України Юлія Гришина, заступниця Міністра молоді та спорту Марина Попатенко, заступник Міністра фінансів Олександр Кава, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, ректори провідних вищих навчальних закладів країни та студентська спільнота.

У рамках форуму Київська обласна державна адміністрація в особі голови Василя Володіна та Університет державної фіскальної служби України в особі в.о. ректора Валентини Унинець-Ходаківської уклали меморандум про співпрацю.

«Знаково, що підписання документу відбулось напередодні 30-ї річниці Незалежності України. Переконаний, що об’єднання наших зусиль сприятиме вдосконаленню освітньої та наукової діяльності в регіоні. А відтак, стане додатковим фактором економічного розвитку Київської області. Молодь та студентство – найбільша цінність держави. Тож, з боку облдержадміністрації ми готові підтримувати всі ініціативи університету. Маємо ефективно взаємодіяти, щоб заклад розвивався і продовжував бути майданчиком для випуску кращих професіоналів своєї справи», – акцентував Василь Володін.

Гостям форуму провели екскурсію й розповіли про історію становлення університету. Також Василь Володін разом із іншими спікерами поділились зі студентами досвідом своєї роботи.

Упродовж дня учасники заходу долучатимуться до різних дискусійних панелей. Зокрема, розглянуть можливості освіти в умовах COVID-19, а також перспективи цифрової трансформації.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація