Київська обласна державна адміністрація сумує з приводу непоправної втрати…..

image
23 Грудня 2020, 14:57
Поділитися:

На 66-му році життя перестало битися серце директора Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням КОРОТЕНКО Наталії Василівни.

Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток соціальної сфери важко переоцінити.

Впродовж трудової діяльності Коротенко Наталія Василівна підтвердила високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо її за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

За час роботи на посаді директора будинку-інтернату Коротенко Н.В. була ініціативним, вимогливим керівником, вмілим організатором, якому притаманний перспективний підхід до вирішення господарських проблем.

За її участі відкрилося чоловіче психоневрологічне відділення на 150 осіб, на початку 90-х років організовано підсобне господарство, де можуть отримати трудову реабілітацію підопічні психоневрологічного відділення, відкрита швейна майстерня, в якій працюють інваліди, побудовано банно-пральний комплекс тощо. На території будинку-інтернату функціонує капличка Святого Пантелеймона, яку відвідують підопічні.

У 1996 році ім’я Коротенко Н.В. занесено до «Золотого Фонду Київщини», а у 1998 році вона нагороджена медаллю «За працю і звитягу».
Коротенко Н.В. неодноразово нагороджувалась Київською обласною державною адміністрацією. Так, у 1998 та 2004 роках за багаторічну сумлінну працю, вирішення проблем соціального захисту громадян, високий професіоналізм відзначена Подякою облдержадміністрації, у 2003 році з нагоди 25-річчя з дня утворення Бородянського будинку-інтернату – Почесною грамотою облдержадміністрації. У зв’язку з 70-річчям з дня утворення Київської області в 2002 році відзначена Подякою Київської обласної ради.
З нагоди Дня соціального працівника у 2003 році нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, а у 2004 році їй присвоєне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України».

Коротенко Н.В. неодноразово обиралась депутатом до районної та селищної рад Бородянського району. Тривалий час очолювала Раду директорів будинків-інтернатів.

За 37 років на посаді директора Бородянського інтернату не раз вирішувала складні завдання, що стосуються соціального захисту вразливих категорій населення і досягала конкретних результатів.

Все життя Наталії Василівни – нескінченна відданість обраній справі і служіння людям. Кожний день, кожну хвилину вона опікувалася проблемами інших.

Чуйна, уважна, доброзичлива, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала світло, врівноваженість, прагнула передати цінний досвід, уміння молодим колегам та охоче навчалася новому і прогресивному. У нашій пам’яті Наталія Василівна назавжди залишиться надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

Глибоко сумуємо з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття її рідним і близьким.

Вічна і світла пам’ять!



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація