Київська обласна державна адміністрація » Школярів Київщини запрошують до участі у всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну: Ідентифікація»

image
27 Січня 2020, 16:50
Поділитися:

В Україні розпочалась четверта хвиля наймасштабнішого всеукраїнського проєкту неформальної освіти «Відкривай Україну: Ідентифікація» 2020, який навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Про це повідомили в управлінні молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації.

Зареєструватися можна до 10 лютого за посиланням: http://bit.ly/2sgtGky

Уже п’ятий рік Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» проводить гейміфіковану освітню пригоду, яка навчає школярів навичок ХХІ століття, таких як: робота в команді, комунікації, робота з ідеями, лідерство, проєктний менеджмент тощо.

Проєкт «Відкривай Україну: Ідентифікація» складається з кількох етапів.

1 етап: учні 7-11 класів формують команду, обирають ментора – улюбленого вчителя, досліджують проблеми свого міста та генерують ідею проєкту.

2 етап: реалізація ідеї у своєму населеному пункті.

Півфінал: в усіх обласних центрах відбудуться фестивалі освітніх інновацій «Освітній хайп», де оберуть переможця від області.

Фінал проєкту – це велика подія у Києві, під час якої проходитимуть тренінги та розважальні заходи.

Переможці «Відкривай Україну: Ідентифікація» 2020 отримають можливість поїхати у навчальну поїздку за кордон, щоб дізнатись, як їхні однолітки змінюють свою країну, та розповісти про власний досвід реалізації проєктів.

Детальну інформацію про проєкт, а також можливість зареєструватися (школярам та менторам) можна знайти на сайті https://www.vidkruvai.com.ua/.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація