Київська обласна державна адміністрація » Результати засідання Громадської ради

image
4 Березня 2020, 13:26
Поділитися:

При Київській обласній державній адміністрації створена та працює Громадська рада, до складу якої входить 8 комітетів. Консультативно-дорадчий орган на чолі із керівником ГО «Спілка жінок Київщини» Наталією Ульяновою утворено розпорядженням голови КОДА у липні 2019 року.

Під час чергового засідання члени Громадської ради обговорили звіт про проведення громадської експертизи ефективності діяльності Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації. Участь у роботі також взяли представники Департаменту комунікацій та взаємодії з громадськістю, Департаменту соціального захисту населення, Управління культури національностей та релігій, Управління фізичної культури і спорту.

Крім того, підняли питання щодо визначення терміну подання запиту про призначення відповідно до законодавства громадської експертизи діяльності Управління фізичної культури і спорту та діяльності Управління культури, національностей і релігій КОДА.

Зазначимо, що Громадська рада при облдержадміністрації є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, що діє з метою забезпечення участі громадян і їх об’єднань в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії таких органів з громадськістю.

За результатами засідання, 3 березня перший заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Скляров провів робочу зустріч з головою Громадської ради Наталією Ульяновою та представниками Департаменту комунікацій та зв’язків з громадськістю КОДА, у ході якої обговорили шляхи подальшої співпраці.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація