Київська обласна державна адміністрація » Патріотичні екскурсії Київщиною – 2020

image
9 Вересня 2020, 13:43
Поділитися:

7-8 вересня 2020 року в місті Біла Церква Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації та КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» спільно з  ГО «Гільдія професійних екскурсоводів та гідів-перекладачів», ГО «Український екскурс» та ГІ «Корінь Нації» провели обласний семінар-навчання «Патріотичні екскурсії Київщиною – 2020».

Метою заходу стало формування національної свідомості, підвищення рівня знань з героїчного минулого нашого народу, популяризація національної культури і спадщини, зацікавленість видатними історичними постатями – нашими земляками, які внесли значний внесок в розвиток української державності, підтримка та розвиток історико-краєзнавчого руху на Київщині та залучення до нього представників молодіжних організацій,

30 осіб з числа зацікавленої молоді, керівників патріотичних та підліткових клубів, громадських організацій,  наукових співробітників музеїв, краєзнавців, громадських діячів, що були учасниками заходу отримали навички необхідні для створення та проведення патріотичних екскурсій стежками малої Батьківщини, створювали онлайн карту власних авторських маршрутів. Як приклад – Незвідана Переяславщина. Маловідоме, цікаве, унікальне… (https://goo.gl/maps/29JV3y5JyP7he1ta7). В результаті навчання всі учасники отримали сертифікати.

Варто зазначити, що значно розширюється географія проекту – на цей раз долучилися представники з Ставищанського, Сквирського, Таращанського, Обухівського, Фастівського, Богуславського, Бородянського районів із своїми креативними ідеями та цікавими авторськими напрацюваннями щодо створення оновлених екскурсій.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація