Київська обласна державна адміністрація » Мистецтву віддані серця

image
8 Листопада 2019, 11:10
Поділитися:

У Київській ОДА відбувся обласний захід з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Участь в урочистостях взяли заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер, начальник управління культури, національностей та релігій КОДА Ігор Золотоверх, керівництво Київської обласної ради та працівники культури Київщини.

В’ячеслав Кучер привітав діячів культури і мистецтв з професійним святом та зачитав вітання від очільника Київської ОДА Олексія Чернишова.

«Професійне свято – це хороша нагода подякувати вам за творчість, майстерність, збереження культурних та мистецьких традицій українського народу. З великою повагою ставлюся до кожного, хто за покликом серця присвятив своє життя розвитку мистецтва та примноженню культурної спадщини рідного краю. Завдяки вашим мистецьким проєктам і творчим здобуткам культурне життя Київщини є окрасою, гордістю та безцінним скарбом для всієї України», – йшлося у вітальній листівці.

Також заступник очільника КОДА наголосив, що обласний захід покликаний популяризувати українську культуру і створити справжнє свято для людей, які щоденною працею розвивають та примножують культурні надбання Київщини.

З нагоди свята кращих працівників Київщини у сфері культури та народного мистецтва відзначили почесними грамотами КОДА і Київської обласної ради.

По завершенню урочистої частини відбулася концертна програма за участю Народної академічної хорової капели ім. Павла Чубинського, народного артиста України Віктора Тетері, українського музичного гурту Шпилясті кобзарі та хореографічні виступи.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація