Київська обласна державна адміністрація » Київщина віншує освітян!

image
4 Жовтня 2019, 13:53
Поділитися:

У системі освіти Київщини стало доброю традицією проводити урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти. Суть цього свята полягає в тому, щоб висловити щиру вдячність за творчу, самовіддану та подвижницьку працю представникам тієї нелегкої і надзвичайно важливої для суспільства професії, яка обирається за покликом серця, вимагає високого професіоналізму  і передбачає вірне служіння людям.

От і цього року 3 жовтня  в Київському палаці дітей та юнацтва пройшов обласний урочистий захід для освітян Київщини під гаслом «Віват, Учителю, віват!», організований департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Київською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України. Цей святковий захід став своєрідним фіналом обласного фестивалю, присвяченого всім категоріям працівників системи освіти, який розпочався 30 вересня. Заходи фестивалю для освітян та за їхньою участю пройшли в усіх адміністративно-територіальних одиницях та закладах освіти області.

Райони, міста, ОТГ, заклади вищої та професійної (професійно-технічної) освіти делегували для участі в обласному урочистому заході  понад 700 своїх кращих представників, яких по праву можна назвати золотим фондом освіти Київщини. Серед них – ветерани педагогічної праці та освітяни, які досягли вагомих результатів у своїй діяльності. Очолили делегації керівники місцевих органів управління освітою, директори та ректори закладів освіти. Серед запрошених – працівники органів місцевого самоврядування й органів виконавчої влади, які опікуються питаннями розвитку галузі, представники профспілкових організацій працівників освіти і науки.

Привітали освітян області з професійним святом В’ячеслав Кучер – заступник голови Київської обласної державної адміністрації, Микола Стариченко – голова Київської обласної ради, Юрій Завалевський – виконувач обов’язків директора Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Анатолій Цикалюк – голова Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, Віра Рогова – директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Апофеозом свята стала церемонія нагородження кращих із кращих  педагогічних працівників за високі досягнення, завдяки яким обласна освітня система з кожним роком нарощує свій потенціал, а його окрасою – концертна  програма за участю митців і художніх колективів.

Надзвичайно тепла атмосфера свята, високі нагороди, щирі слова вдячності за вірне служіння обраній справі – це те, що надихає людей на творчу працю, допомагає усвідомити своє високе покликання бути Педагогом.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація