Київська обласна державна адміністрація » Бюджет-2020: Київська облрада проголосувала ЗА

image
19 Грудня 2019, 20:59
Поділитися:

Депутати Київської обласної ради ухвалили проєкт обласного бюджету Київської області на 2020 рік, затвердили проєкти Стратегії розвитку області на період 2021-2027 роки та Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київщини на 2020 рік.

У четвер, 19 грудня, на 32-й сесії Київської обласної ради VII скликання, де був присутній голова Київської ОДА Олексій Чернишов, розглянули рекордні 109 питань порядку денного та додатково винесені окремими депутатами питання.

Зокрема, був доопрацьований і ухвалений обласний бюджет Київської області на 2020 рік. Цьогоріч проєкт бюджету є збалансованим. Він був своєчасно розроблений і поданий на розгляд Київської обласної ради.

Варто відзначити також затвердження документів з питань розвитку Київської області. Серед них — Стратегія розвитку Київської області на 2021-2027 роки та Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2020 рік.

«У ці свята люди очікують змін у наступному році. Наше завдання — забезпечити їм ці зміни. Для того ми повинні працювати разом, як одна команда. Ще раз підкреслюю, що ми одне ціле. Люди не поділяють владу на виконавчу або самоврядну. Вони відчувають зміни або не відчувають. Тому ми повинні працювати не окремо, а як Київська обласна влада», — відзначив Олексій Чернишов.

Зі свого боку голова Київської облради Микола Стариченко подякував очільнику та керівництву КОДА за плідну та конструктивну роботу в проведенні сесії.

«Наша тісна співпраця має привести Київщину тільки до розвитку і до надбання кращих результатів, якими  пишатимемося не лише ми, а й жителі Київщини», — підкреслив Микола Стариченко.

КОР також проголосувала за скасування рішення про підвищення тарифів на житлово-комунальні рішення для окремих жителів Київської області і підтримала низку соціальних програм.

Довідка

Стратегія розвитку Київської області на 2021-2027 роки має визначити напрями подальших дій у сфері реформування економіки області для забезпечення його збалансованого розвитку. Реалізація цього документу полягатиме у здійсненні комплексної системи заходів, які зможуть забезпечити досягнення стратегічних цілей та створити безпечні умови та високу якість життя в регіоні, де гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, розвинена транспортно-логістична інфраструктура, екологічне сільське господарство, відпочинковий та історичний туризм та безпечне довкілля. При цьому основним критерієм результативності Стратегії є зростання добробуту кожного мешканця Київської області.

Метою Програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2020 рік є створення умов для динамічного, збалансованого економічного зростання області на основі поліпшення бізнес-клімату та інвестиційної привабливості. Програма також визначає ряд пріоритетних напрямків для соціально-економічного та культурного розвитку Київщини на наступний рік.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація