Київська міська влада закликає киян прихистити тварин з тимчасового притулку

image
4 Травня 2022, 11:15
Поділитися:

4 травня 2022 г. 11:11

Київська міська влада закликає киян взяти тварину із тимчасового притулку “Виставковий центр”, який облаштовано на території Національного комплексу “Експоцентр Україна”. Наразі там перебуває 25 собак і 5 кішок, яких врятували з Київської області.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення порталу Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Київська міська влада закликає жителів столиці взяти до себе тварину з тимчасового притулку, в який через війну потрапляють домашні улюбленці.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Війна прийшла не тільки до людей, вона прийшла й до тварин – домашніх улюбленців. Дехто з них, через різні обставини втратив дім, господарів, яких любив і був їм відданим. У столиці на території Національного комплексу “Експоцентр Україна” працює тимчасовий притулок для тварин “Виставковий центр”, –повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він додав, що притулок створений спільними зусиллями волонтерських організацій та міських служб. На сьогодні там перебувають 25 собак і 5 кішок, яких привезли з Київської області: Ірпеня, Бородянки, Гостомеля та інших містечок та сіл.

“Для вас це може бути непростий крок, і зрозуміло, що питання комфорту і небажання доглядати за твариною можуть часто відганяти думки про те, щоб взяти додому тварину. Та подумайте про те, якою щасливою ви зробите тварину з притулку, яка, як показує практика, вже й так настраждалася. Повірте, вона стане вам відданим і вірним другом і цінуватиме вашу доброту і тепло. Знайшовши дім, вони будуть вдячні вам. Не сумнівайтеся, приходьте в притулок з добром за щастям!” – наголосив Микола Поворозник.

Потрапити до притулку можна за попереднім записом (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.

Раніше KВ повідомляла, що в столиці, на території Національного комплексу “Експоцентр Україна”, з 31 березня працює тимчасовий притулок для тварин “Виставковий центр”. Притулок був створений у період воєнного стану, сюди з Києва та Київської області привозять тварин, які втратили господарів та які загубились.

Читайте: В Києві працює тимчасовий притулок для тварин

Фото: PetHelp

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона