Київрада розгляне питання вартості проїзду в громадському транспорті

image
31 Травня 2022, 10:45
Поділитися:

31 травня 2022 г. 10:44

До Києва повертається все більше мешканців, зростає потреба у послугах комунального транспорту. Нагально постає питання відновлення руху маршрутів, які були призупинені та економічно обґрунтованої вартості проїзду.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні депутатки Київської міської ради Алли Шлапак.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні (30 травня – KВ) на засіданні Президії Київради плідно попрацювали над наповненням порядку денного на майбутнє пленарне засідання, а також підняли такі важливі для сьогодення питання”, – повідомила Шлапак.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За її словами, все більше мешканців Києва повертаються до своїх домівок і починають користуватися громадським транспортом. Відповідно, зростає кількість звернень громадян з проханням про відновлення маршрутів, роботу яких було призупинено. Постає питання вартості проїзду.

“На сьогодні існуюча вартість є економічно не обґрунтованою! Комунальні підприємства працюють зараз на збиток! Тож необхідно прийняти рішення або ж підняти вартість проїзду або ж розглянути можливість надання дотацій”, – зауважила Алла Шлапак.

Містян закликали долучитися до пошуку шляхів у вирішенні питань, що стосуються вартості громадського транспорту.

Нагадаємо, 16 травня у Києві відновили оплату за проїзд у метро та наземному комунальному транспорті. Ціна на проїзд не змінилася та становить 8 гривень.

Читайте: На 20 найбільш популярних маршрутах столичного громадського транспорту збільшать кількість рухомого складу

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона