Київрада присвоїла скверу на вулиці Паньківський ім’я 15-річного громадського активіста Данила Дідіка

image
24 Листопада 2023, 12:52
Поділитися:

24 листопада 2023 г. 12:45

У четвер, 23 листопада, на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 76 депутатами було прийнято рішення присвоїти скверу на вулиці Паньківській у Голосіївському районі ім’я 15-річного громадського активіста Данила Дідіка, який став жертвою теракту під час Маршу єдності в Харкові в лютому 2015 року.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Київради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

У Київраді нагадали, що у лютому 2023 року проходило голосування в додатку “Київ Цифровий”, за результатами якого більшість учасників опитування підтримали присвоєння скверу на вулиці Паньківській імені Данила Дідіка.

“Данило Дідік – є прикладом української молоді, яка хоче жити у вільній, незалежній Україні. Саме такі мужні люди потрібні в наш час, коли Збройні сили України дають відсіч агресору. Не здаємось, і не відступаємо. Вічна слава Героям, які в різні часи відстоювали незалежність України та боролись за правду. У серці України ми за підтримки мешканців увіковічуємо імена найхоробріших синів та дочок нашої країни, які віддали найцінніше – своє життя за всенародну свободу”, – заявив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, у четвер, 23 листопада, на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання більшістю депутатів було прийнято рішення про перейменування 10 столичних бібліотек, назви яких пов’язані з російською федерацією та радянською ідеологією.

Читайте: Київрада перейменувала ще 10 бібліотек, назви яких пов’язані з російською федерацією та радянською ідеологією

Фото: “Суспільне Харків”.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона