Київрада погодила “Київтеплоенерго” провести реструктуризацію боргів за спожитий газ

image
6 Жовтня 2023, 12:54
Поділитися:

6 жовтня 2023 г. 12:44

Київська міська рада погодила комунальному підприємству “Київтеплоенерго” провести реструктуризацію за спожитий газ, необхідність якої виникла за відповідними договорами з НАК “Нафтогаз”.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як йдеться в повідомленні, Київська міська рада погодила “Київтеплоенерго” здійснення реструктуризації за спожитий природний газ, що виникла за відповідними договорами з НАК “Нафтогаз”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Виконання реструктуризації дозволить стабілізувати фінансовий стан “Київтеплоенерго”, що є одним із ключових кроків для надійного проходження опалювального сезону. Також це сприятиме формуванню в “Нафтогазі” фінансової можливості придбання обсягів природного газу, зокрема тих, що необхідні для теплопостачання столиці взимку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що виконання запропонованого механізму реструктуризації дозволить укласти теплопостачальникам відповідні угоди з “Нафтогазом”, розподіляючи фінансове навантаження на “Київтеплоенерго” в частині оплати боргу за газ.

Нагадаємо, за 8 місяців поточного року у комунальному концерні “Центр комунального сервісу” укладено майже півтисячі договорів реструктуризації заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги. Більшість з них за постачання теплової енергії та гарячого водопостачання.

Читайте: У 2023 році “Центр комунального сервісу” уклав майже півтисячі договорів на реструктуризацію боргів за компослуги

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона