Київрада погодила кандидатуру нового заступника Кличка

image
14 Травня 2022, 18:51
Поділитися:

14 травня 2022 г. 18:40

Київрада погодила призначення Владислава Андронова (на фото, фракція “УДАР”) на посаду заступника голови Київської міськдержадміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень. Це рішення підтримали 67 депутатів.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Київради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Владислав Андронов наразі секретар постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Владислав Андронов народився 19 червня 1971 року в місті Києві. Закінчив у 1993 році Київський державний економічний університет та отримав вищу освіту зі спеціальності “фінанси та кредит”, має великий досвід управлінської роботи та роботи в сфері приватного інвестиційного бізнесу. У період з 1999 до 2003 року перебував на посаді голови правління Міжрегіональної Ради солідарних профспілок України. Із 2004 до 2017 року – заступник генерального директора ТОВ “КУА “Інвестиційні ресурси”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У 2017 році на підставі результатів конкурсу був призначений розпорядженням Кабінету Міністрів України державним секретарем Міністерства аграрної політики та продовольства України.

У 2020 році Владислава Андронова обрано депутатом Київради IX-го скликання в єдиному багатомандатному виборчому окрузі міста Києва (Шевченківський район).

24 січня 2022 року мер Києва Віталій Кличко звільнив Владислава Андронова, з посади радника з питань економіки та фінансів, на яку той був призначений 2 березня 2020 року..

Нагадаємо, Яна Барінова, звільнена в березні з посади директорки Департаменту культури Київської міськдеражадміністрації (КМДА) подала позов до Окружного адміністративного суда Києва на міського голову столиці Віталія Кличка та КМДА. Барінова та її адвокат впевнені, що звільнення було незаконним і вимагають скасування відповідного розпорядження Кличка, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Детальніше читайте: Яну Барінову звільнено з посади директора Департаменту культури КМДА, її адвокат стверджує, що звільнення нікчемне та готує позов до суду

Фото: пресслужба Київради

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона