Київрада матеріально допоможе киянам, постраждалим від пожежі на карпатському курорті

image
9 Листопада 2023, 16:02
Поділитися:

9 листопада 2023 г. 13:49

Київська міська рада підтримала рішення, яке передбачає надати матеріальну допомогу родинам киян, діти яких постраждали внаслідок пожежі у відпочинковому комплексі “Сонячні Карпати” у вересні цього року. На кожного зі 148 дітей, чиї речі згоріли в тій пожежі, Київрада виділить по 10 тис. гривень адресної допомоги.

Про це KВ стало відомо з повідомлення на Офіційному порталі Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Родини киян, діти яких втратили особисті речі внаслідок пожежі у відпочинковому комплексі “Сонячні Карпати” у вересні цього року, отримають матеріальну допомогу. За відповідне рішення проголосували 72 депутати”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що у той період в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва. На щастя, жодна дитина фізично не постраждала, проте згоріли всі їхні речі, зокрема одяг, взуття, електронні технічні засоби комунікації, документи.

Повідомляється, що розмір одноразової допомоги становить 10 тис. гривень.

Нагадаємо, у вересні у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва, вночі сталася пожежа. Рятувальники швидко ліквідували пожежу, а дітей та первонал евакуювали. На щастя обійшлося без жертв.

Читайте: У відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де проходили оздоровлення діти з Києва, сталася пожежа

Фото: ТСН

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона